Når du søker etter hvordan du endrer noe i Windows, finner du ofte artikler som forteller deg å redigere registret. Standard skrift i Notisblokk i Windows 10, er Consoloas med vanlig stil og skriftstørrelse 11. For å tilbakestille alle Notisblokk-innstillinger, fra WinX-menyen, åpne Kjør-boksen, skriv regedit og trykk Enter for å åpne Registerredigering.

Velg oppstartsfanen og klikk på kategorien Status i den for å bestille programmer Aktivert først. Det er noen programmer som er gode og bruke, men mye av det som «spretter» opp via google søk, skaper endel trøbbel.

  • Her vil du ha muligheten til å gjøre en myk tilbakestilling eller en hard tilbakestilling.
  • Imidlertid, spesielt for uerfarne brukere, er det verdt å lese en eller to anmeldelser av registerrenseren.
  • Velg, de fungerer alle bra for å kaste opp retter.
  • Gjenopprett datamaskinen til den sikkerhetskopiavbildningen.
  • Hvis ingen feil blir oppdaget av kommandoen, vil du se en melding som ville si, «Windows Resource Protection fant ikke noen integritet brudd» ??.

Dette utfører en kommando som automatisk endrer » ScreenSaveActive » verdi i HKEY_CURRENT_USER \\ Control Panel \\ Desktop delnøkkelen endrer du verdien innstillingen til «0». Lukk Registerredigering, og start datamaskinen på nytt .

windll.com/nn/dll/microsoft-corporation/mfc120u

Kjøre Dism Command Å Fastsette Sfc Problemer:

Hvis du hadde problemer med de to første metodene, så er dette en annen vei ut. Ytelsesboksen vises, og den første kategorien er kategorien Visuelle effekter. Og sørg for å fjerne merket for Windows 10-boksen «Del nettverk med kontaktene mine» når du gjør det. Så hver gang du bruker hodetelefoner, må du slå på monolyd slik at ingen lyder, notater eller annen viktig informasjon hopper over. Ikke bare monolyd, men Microsoft har også inkludert støtte for punktskrift i Windows 10. Vel, dra nytte av disse funksjonene og skriv til oss hvis det er noe annet.

Filutforsker I Windows Får Etterlengtet Funksjon

I motsetning til Windows-registeret og DConf, var GConf konsekvent basert på XML- filer, noe som gjorde det mulig å lese og redigere nøklene med hvilken som helst teksteditor eller XML-parser . Elektra lagrer også nøklene i klartekstfiler , som f.eks. HKEY_USERS inneholder nøklene til de enkelte brukerkontoer. Det er en egen undernøkkel for hver bruker, oppkalt etter SID for den respektive brukerkontoen. Disse undernøklene er samlepunkter for alle innstillinger som bare gjelder den respektive brukerkontoen. HKEY_CLASSES_ROOT inneholder informasjon om støttede filtyper på datamaskinen og de tilknyttede filtypene . Dette ble bare lagret i en egen fil i Windows ME .

Focus Assist vil vanligvis ikke dempe varsler uten å fortelle deg det, og sikrer at du ikke går glipp av viktige varsler. Men Microsoft burde virkelig gjøre varslingsalternativene lettere å finne – de er ganske skjulte. Med verktøyet WinOptimizer 2020 kan du optimalisere datamaskinen slik at Windows blir både raskere og mer stabilt. Programmet renser også harddisken for unødvendig skrot som gjør maskinen tregere. Måten du slår av pc-en på bør avhenge av den konkrete situasjonen.